123


qw

15 μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου 2011 Barilla Piccolini στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη υποδέχονται μικρούς και μεγάλους


BARILLA PICCOLINI

Τα Barilla Piccolini στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη
Τα Barilla Piccolini υποδέχονται μικρούς και μεγάλους στο δικό τους σπιτάκι στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο από τις 15 μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου 2011.
Τα νόστιμα ζυμαρικά Barilla Piccolini μας προσκαλούν όλους να επισκεφτούμε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, όπου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία με τη βοήθεια παιδαγωγών να δημιουργήσουν δικές τους ζωγραφιές και κατασκευές με ζυμαρικά Barilla Piccolini με λαχανικά αλλά και γνωρίσουν καλύτερα αυτά τα λαχταριστά μικρά ζυμαρικά. Παράλληλα, οι γονείς κατά τη διάρκεια και των δυο εκδηλώσεων θα
έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη νέα σειρά Barilla Piccolini με λαχανικά, αλλά και να συμβουλευτούν τη διαιτολόγο της Barilla, o οποίος θα προσφέρει πολύτιμες συμβουλές για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή.
Ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, μαζί με την Κλινική Διατροφολόγο-Διαιτολόγο κα. Αναστασία Κόκκαλη θα μαγειρέψουν στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα των Barilla Piccolini προβάλλοντας παράλληλα την υψηλή διατροφική αξία των νέων ζυμαρικών Barilla Piccolini με λαχανικά.
Τα Barilla Piccolini με λαχανικά, περιέχουν 25% πουρέ λαχανικών από 100% φυσικά συστατικά που λαμβάνονται από φρέσκα λαχανικά εποχής, μαγειρεύονται εύκολα και γρήγορα, συνδυάζοντας έτσι την υψηλή διατροφική αξία με την πρακτικότητα, ενώ παράλληλα διατηρούν την εξαιρετική γεύση και μυρωδιά των φρέσκων λαχανικών.
Τα Barilla Piccolini με λαχανικά μας περιμένουν όλους για να περάσουμε μαζί λαχταριστές στιγμές απόλαυσης και ανυπομονούν να μυήσουν με τη μοναδική τους γεύση μικρούς και μεγάλους στα μυστικά μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής.
Τρώμε Σωστά. Ξεκινάμε με Piccolini
* Πρόγραμμα μαγειρικών επιδείξεων:
Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκη:
• Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011: Αλέξανδρος Παπανδρέου
• Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011: Αλέξανδρος Παπανδρέου – κα. Αναστασία Κόκκαλη, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος (14.00-16.30)
• Σάββατο 17 Δεκεμβρίου: συνεργάτης και σεφ της ομάδας του Αλέξανδρου Παπανδρέου κα. Αναστασία Κόκκαλη, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος (12.00-16.00)
facebook