123


qw

Ο Τάκης Ζαχαράτος ολοκληρώνει την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη

«Σφήκες» στο θέατρο Κήπου«Σφήκες» στο θέατρο Κήπου
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μια διαχρονική κωμωδία με πρωτότυπα τραγούδια. Ο Αριστοφάνης σατιρίζει τους Έλληνες μέσα από τη δικομανία, τη σκανδαλο-λαγνεία και τις εμμονές τους. 
«Ελλάδα-Αυστρία: Ισοπαλία!» στο Νέο Υπερώο ΕΜΣ «Ελλάδα-Αυστρία: Ισοπαλία!» στο Νέο Υπερώο ΕΜΣ
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 20/9/2013
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει την παράσταση «Ελλάδα-Αυστρία: Ισοπαλία!» στο νέο Υπερώο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013. 
Η WIND σας βγάζει έξω! 
To F2G, σε συνεργασία με το About Θεσσαλονίκη, σας χαρίζουν προσκλήσεις για ξεχωριστά θεάματα και events της Θεσσαλονίκης, που δεν πρέπει να χάσει κανείς! 
A21 Freedom Fest στο ΛιμάνιA21 Freedom Fest στο Λιμάνι
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - LIVE: 20/9/2013
Η Νατάσσα Μποφίλιου και οι LOCOMONDO, με την υποστήριξη εξαιρετικών νέων συγκροτημάτων, τους KAZOO, τους DISCONNECTED και τη μπάντα του Αλέξανδρου Αντωνίου, συμμετέχουν στο «1ο A21 FREEDOM FEST». 
«Κάρτα Δημητρίων» με πολλά οφέλη«Κάρτα Δημητρίων» με πολλά οφέλη
ΝΕΑ - ΝΕΑ: 20/9/2013
Ανάμεσα στις καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης των 48ων Δημητρίων, ξεχωρίζει η «Κάρτα Δημητρίων», η οποία θα είναι διαθέσιμη, από την ερχόμενη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013. 
«Η Πόρνη του Οχάιο» στο θέατρο Αθήναιον«Η Πόρνη του Οχάιο» στο θέατρο Αθήναιον
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
To Εταιρεία Θεατρική Ανάπτυξης Λεμεσού (ΕΘΑΛ) γιορτάζει φέτος 25 χρόνια αδιάλειπτης θεατρικής πορείας ανεβάζοντας την μαύρη κωμωδία του κορυφαίου δραματουργού του ισραηλινού θεάτρου, Χανόχ Λεβίν, «Η Πόρνη του Οχάιο». 
«Ο Μάγειρας, ο Άμλετ, η Οφηλία και τα φαντάσματα» στο Άνετον«Ο Μάγειρας, ο Άμλετ, η Οφηλία και τα φαντάσματα» στο Άνετον
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η κωμωδία-παρωδία Ο Μάγειρας, ο Άμλετ, η Οφηλία και τα φαντάσματα είναι μια ξεκαρδιστική παράσταση με πολιτικές αποχρώσεις. Το βασικό εύρημα του έργου είναι ιδιοφυές. 
«κ+μ» στο Σχήμα εκτός Άξονα«κ+μ» στο Σχήμα εκτός Άξονα
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 20/9/2013
«κ+μ» ή η μεταμόρφωση του Κ. και το παράφορο όνειρο της δεσποινίδος Μ. Μια παράσταση βασισμένη στη ζωή και το έργο των Κ. Καρυωτάκη και Μ. Πολυδούρη και σε κείμενο εμπνευσμένο από τη “Μεταμόρφωση” του Κάφκα. 
Σεμινάρια για την ασφάλεια των παιδιώνΣεμινάρια για την ασφάλεια των παιδιών
ΠΑΙΔΙ - ΝΕΑ
Συμμετέχετε στο πρόγραμμα ΙΚΕΑ Family; Ελάτε στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη για ένα ενδιαφέρον και ιδιαίτερα χρήσιμο σεμινάριο με θέμα την ασφάλεια των παιδιών στο σπίτι από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. 
«Οι Τρεις Σωματοφύλακες» στο Βασιλικό Θέατρο «Οι Τρεις Σωματοφύλακες» στο Βασιλικό Θέατρο
ΠΑΙΔΙ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: 20/9/2013
«Οι Τρεις Σωματοφύλακες» του Αλέξανδρου Δουμά λίγο πριν παρουσιαστούν από το ΚΘΒΕ στο Βασιλικό Θέατρο (Παιδική Σκηνή), σε σκηνοθεσία Γιάννη Βούρου, βγαίνουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με σύνθημα «Ένας για όλους – όλοι για έναν». 
Ο «Πητερ Παν» στο θέατρο ΕγνατίαΟ «Πητερ Παν» στο θέατρο Εγνατία
ΠΑΙΔΙ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Το «Θέατρο του Βορρά», μετά το μαγικό υπερατλαντικό ταξίδι του Οδυσσεβάχ, ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι στους αιθέρες επιλέγοντας την ιστορία του Πήτερ Παν. 
«Λάχανα και Χάχανα» στο θέατρο Αθήναιον«Λάχανα και Χάχανα» στο θέατρο Αθήναιον
ΠΑΙΔΙ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Το Θέατρο Σοφούλη και η Selina Productions παρουσιάζουν την παράσταση ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ THE MUSICAL μετά την μεγάλη επιτυχία της Αθήνας για 2 χρόνια, όπου συνεχίζεται και για 3η χρονιά. 
«Από βαρύ ζεϊμπέκικο μέχρι σκληρό ροκάκι» στο Ξέφωτο«Από βαρύ ζεϊμπέκικο μέχρι σκληρό ροκάκι» στο Ξέφωτο
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - LIVE
Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Γιάννης Μήτσης είναι φίλοι από χρόνια. Ζούνε το τραγούδι από άλλη μεριά… καθένας τους. Τη Φωτεινή τη ξεχωρίσαμε από το τραγούδι «Μέλισσες» που τόσο αγαπήθηκε και το Γιάννη από το τραγούδι του «Δεν ξέρω». 
Αναστασία Τουντούρη, Τίνα Σακελλάριου, Δέσποινα Χρυσαφίδου, Ειρήνη Τσομκοπούλου, Μαριάννα Τριανταφύλου, Χριστίνα ΛυμπεροπούλουΑποχαιρετιστήριο καλοκαιρινό πάρτυ
ΚΟΣΜΙΚΑ - ΚΟΣΜΙΚΑ: 20/9/2013
Το καλοκαίρι αποχαιρέτησαν η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων Χριστίνα Λυμπεροπούλου και οι φίλες της με ένα πολύ όμορφο πάρτυ γεμάτο κέφι και διάθεση για φθινοπωρινή ανανέωση. 
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης με την γοητευτική Αθηνά ΣιρλακίδουΕπιτυχημένος Θεσμός στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών.
ΚΟΣΜΙΚΑ - ΚΟΣΜΙΚΑ
Με επιτυχία –όπως κάθε χρόνο άλλωστε- έπεσε η αυλαία των φετινών Μερκουρείων, που διοργανώνει ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών. 
Η πλαστικός χειρουργός Γιολάντα Πεπέ με την Κατερίνα Κελέκη και την Έφη Βράγκου της eurobankΤουρνουά τένις 5 αστέρων
ΚΟΣΜΙΚΑ - ΚΟΣΜΙΚΑ
Πραγματοποιήθηκε το 2o Hyatt Tennis Tournament 2013 από τις 2 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, στα δύο γήπεδα τένις που βρίσκονται στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki. 
Νίκος Λαβράνος, Κωνσταντίνος Νούσιας, Χριστίνα Αλεξανιάν, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Δημήτρης ΜαλισσόβαςΛαμπερή Πρεμιέρα για τον «Αλέκο» του Δημήτρη Μαλισσόβα
ΚΟΣΜΙΚΑ - ΚΟΣΜΙΚΑ: 20/9/2013
Λαμπερή πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου για τη μουσικοθεατρική παράσταση "Ο Αλέκος βγήκε απ τον παράδεισο" του Δημήτρη Μαλισσόβα. 
Κωνσταντίνος ΜαρκουλάκηςΚωνσταντίνος Μαρκουλάκης
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Για να συναντήσεις τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη πρέπει να χαθείς σε ένα λαβύρινθο, γεμάτο αντιθέσεις και ανατροπές. Το πώς επιστρέφεις στην πραγματικότητα είναι μια άλλη ιστορία! 
Καρυοφυλλιά ΚαραμπέτηΚαρυοφυλλιά Καραμπέτη
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Περσόνα θεατρική με έντονη προσωπικότητα, ισχυρά "θέλω" και ακλόνητα "πιστεύω", η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, παραμένει διαθέσιμη και "ανοιχτή" στις προκλήσεις της τέχνης. 
Παίζουμε Monopoly;Παίζουμε Monopoly;
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ - CLUBBING
Αν θέλετε να συνδυάσετε τον καφέ με την παρέα μαζί με αληθινή διασκέδαση τότε στη Monopoly θα βρείτε αυτό που θέλετε! 
Little China: Γεύσεις από την ΚίναLittle China: Γεύσεις από την Κίνα
ΓΕΥΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα καλύτερα πιάτα της ασιατικής κουζίνας τότε είναι απαραίτητη μια επίσκεψη στο εστιατόριο "Little China". 
Αριδαία: Κοντινή απόδραση!Αριδαία: Κοντινή απόδραση!
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ - ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ
Γίνετε ένα με τη φύση στην πανέμορφη επαρχία τις Αλμωπίας και ζήστε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στα γνωστά Λουτρά Πόζαρ, στην Αριδαία. 
Ο πιο νόστιμος ΓιαλόςΟ πιο νόστιμος Γιαλός
ΓΕΥΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
Στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμαριάς, με θέα τη θάλασσα, για πάνω από 30 χρόνια ο Γιαλός σερβίρει θαλασσινές γεύσεις. Απολαύστε τον!