123


qw

10 Ιανουαρίου 2012, στο Les Zazous στη Θεσσαλονίκη με οικοδεσπότη τον Γιώργο Χωραφά




Μετά το bazaar για το ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα», το δείπνο μεGuest Chef την Άννα Βίσση για την «Κιβωτό του Κόσμου», η GastronomyTeam - ή αλλιώς η Άννυ, η Στέλλα και ο Παναγιώτης - ξαναχτυπούν.
Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012, στο Les Zazous στη Θεσσαλονίκη, μία ακόμη δράση θα λάβει χώρα. Αυτή τη φορά, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη από το Παρίσι, όπου ζει μόνιμα, με πτήση της Aegean, θα πάρει θέση μέσα στην κουζίνα, όπου η LIDL θα έχει φροντίσει να υπάρχουν όλα τα απαραίτητα υλικά, και θα ετοιμάσει ένα μοναδικό menu τεσσάρων πιάτων.

Τα έσοδα από την εκδήλωση αυτή θα διατεθούν στο στόχο που υποστηρίζει εδώ και χρόνια η Πανελλαδική, Παναθηναϊκή οργάνωση γυναικών «Θερμαϊδες», στην επέκταση της παιδοκαρδιολογικής μονάδας του ΑΧΕΠΑ.
Για ακόμα μια φορά, ετοιμάζουμε μια γευστική βραδιά, που θα προσφέρει σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Η πρόσκληση κοστίζει 50 ευρώ και περιλαμβάνει menu τεσσάρων πιάτων και κρασί. Στο ρόλο του οικοδεσπότη, ο Γιώργος Χωραφάς, σε μια βραδιά που συμπρωταγωνιστούν η γεύση και η προσφορά.
Tα έσοδα της βραδιάς να αποδοθούν για την επέκταση της παιδοκαρδιολογικής μονάδας του ΑΧΕΠΑ
 info: Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012, στο Les Zazous, προσέλευση 20.30.