123


qw

6 Ιανουαρίου 2012 Η επιστροφή των τεράτων στο Block33!




Την Παρασκευή το βράδυ οι μεταλλάδες της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους μοναδικούς «Septicflesh» σε μια μεγάλη συναυλία, για το καλωσόρισμα της νέα χρονιάς. Μετά την επιτυχία του «The Great Mass» και έχοντας παρακαταθήκη μουσικά διαμάντια όπως «Communion», «Mystic Place of Dawn», «Έσοπτρον», και άλλα, έχουν ολοκληρώσει την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία με τους «Amon Amarth», έρχονται να ισοπεδώσουν την Θεσσαλονίκη και το block33.
Oι «Septicflesh» στην καλύτερη και δημιουργικότερη φάση της πολύχρονης πορείας τους, από το 1990, ειναι έτοιμοι να προσφέρουν μια συναυλία που δύσκολα θα ξεχαστεί...

Μαζί τους έρχονται οι καταιγιστικοί «Dark Funeral», σε μια μοναδική σύμπραξη δύναμης - ενέργειας.Οι «Dark Funeral» κορυφαία μπάντα του 2 κύματος Σουηδικού Black Metal, απο το 1993 σαρώνουν τις σκηνές του κόσμου. Στις 6/1 θα σαρώσουν και την σκηνή του block33.
Τέλος, το ορεκτικό είναι οι «Descenting», μια μπάντα η οποία έχει στρίψει τα βλέμματα προς το μέρος της και θα ζεστάνει για τα καλά το κοινό!


Info:
Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012
Πολυχώρος Πολιτισμού Block 33 (26ης Οκτωβρίου 33, τηλ.2310 533 533)
Ταμείο - προπώληση 20 ευρώ. Εισιτήρια διατίθενται στα Alone Store, Metropolis Store, Musicland Store (Tickethouse), Nephilim Store, Steel Gallery Store