Από την πέμπτη 9 φεβρουαρίου και κάθε δεύτερη πέμπτη,μια ξεχωριστή βραδιά περιμένει τους λάτρεις του κρασιού στο azzurro.
Κορυφαία κτήματα,αγαπημένες ποικιλίες συνδυάζονται με ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού από τον σεφ Γιάννη Βλάχο.
Αυτή την πέμπτη,1 μαρτίου,το κτήμα Τέχνη Οίνου δινει ραντεβού στο azzurro για ένα γαστρονομικό ταξίδι.
TO MENOY
ΣΟΥΠΑ
-Κρέμα με μανιτάρια πόρτο-μπέλο και πορτσίνι .
Ήδυσμα Δρυός chardonnay 2010
ΟΡΕΚΤΙΚΟ
-Τάρτα με εσαλότ,λαδοτύρι Μυτιλήνης και φέτα.
Τέχνη Αλυπίας ροζέ ( cabernet-sauvignon,Nebbiol
ΣΑΛΑΤΑ
-Ραντίτσιο,ρόκα,σπανάκι,κι
Τέχνη Αλυπίας λευκός ( Sauvignon blanc ,ασύρτικο )2011
ΚΥΡΙΩΣ
-Χοιρινό φιλέτο σβησμένο με καλβαντός και σάλτσα αρωματισμένη με μαντζουράνα,θρούμπι και ρίγανη.
Tέχνη Αλυπίας ερυθρός ( Cabernet sauvignon,merlot,syrah ) 2008
ΓΛΥΚΟ
-Πραλίνα φουντουκιού με καραμελωμένα φουντούκια και κρέμα γάλακτος.
Οίνος γλυκός ( μοσχάτο Αλεξανδρείας ) 2006
Πειραματική οινοποίηση.
Τιμή μενού (με τα κρασιά του κτήματος ΤΕΧΝΗ ΟΊΝΟΥ) 23€ κατ'άτομο.
Περιορισμένος αριθμός κρατήσεων τηλ. 2310 419294 & 2310 419858
Thessaloníki, Greece