123


qw

8 Φεβρουάριου 5η Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας - ΕΕΔΕ


5η Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας - ΕΕΔΕ

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), Τμήματος Μακεδονίας,σας προσκαλεί στην 5η Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας που διοργανώνεται την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 21:00, στο bar restaurant ALDEBARAN, το οποίο βρίσκεται στον πέμπτο όροφο του νέου Κτιρίου (Μ2) του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ηθική και οικονομική υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων καρκινοπαθών Παιδιών "ΣΤΟΡΓΗ", μέσω της διάθεσης των καθαρών εσόδων της Εκδήλωσης.
Φέτος η "ΣΤΟΡΓΗ", εκτός όλου του άλλου σημαντικού της φιλανθρωπικού έργου, έκανε τη θεμελίωση αλλά και ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος ανέγερσης, εξοπλισμού και λειτουργίας του ξενώνα φιλοξενίας των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες και των συνοδών τους .

Αν επιθυμείτε έμπρακτα με την παρουσία σας να ανταποκριθείτε στο σκοπό της ετήσιας αυτής προσπάθειας της ΕΕΔΕ, παρακαλούμε πολύ δηλώστε συμμετοχή στο (email : aristotelis@eede.gr) ή να τηλεφωνήσετε στα γραφεία της ΕΕΔΕ - Τμήμα Μακεδονίας, τηλ : 2310 55 33 18 και 2310 55 33 19 .
Μπορείτε επίσης να διαδώσετε την εκδήλωση αυτή και στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο γνωριμιών, ούτως ώστε όλοι μαζί να υποστηρίξουμε την υλοποίηση του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού έργου.
Facebook