123


qw

12 και 13 Μαΐου Extreme Sports festival στη Θεσσαλονίκη


 
Tο 1st Extreme Sports Festival της Θεσσαλονίκης είναι γεγονός. Στις 12 και 13 Μαΐου στην αποθήκη 8 του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ.) θα λάβει χώρα ένα πρωτοποριακό γεγονός αθλητικής δράσης και δημιουργίας με συμμετοχή ελλήνων αλλά και ξένων ειδικών του χώρου με σκοπό να αναδείξει τα χαρακτηριστικά, τις ιδέες και τα όνειρα των νέων ανθρώπων που διψάνε για δράση!

Ο καλύτερος Έλληνας αναβατής Νόντας Λογοθέτης θα παρουσιάσει ένα μοναδικό show για πρώτη φορά στην πόλη μας. Ο Νόντας Λογοθέτης είναι ένας από τους πιο θεαματικούς και ταλαντούχους αναβάτες freestyle στην Ελλάδα. Έρχεται στην Θεσσαλονίκη και η παρουσία του εγγυάται ότι θα μας εντυπωσιάσει και θα μας αφήσει άφωνους ακόμα και τους πιο “μυημένους” από εμάς.


EXTREME SPORTS FESTIVAL

To 1st Extreme Sports Festival συνδυάζει διάφορα είδη από το χώρο των action sports, δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να παρακολουθήσει επαγγελματίες και ερασιτέχνες διεθνούς φήμης από πολύ κοντά αλλά και να συμμετάσχει σε δράσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη! Ακόμη θα μπορέσει να ενημερωθεί, να ψυχαγωγηθεί και να χορέψει μέσα από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και συναυλιών!

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ως χώρος διεξαγωγής του 1st Extreme Sports Festival έχει επιλεγεί η αποθήκη 8 του Οργανισμού Λιμενός Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ.) ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική και επιλέγεται πρώτη φορά για τέτοιου είδους εγχείρημα! Λειτουργικός άπλετος χώρος με 12.000 τ.μ. εξωτερικό και 1.000 τ.μ. εσωτερικό χώρο.


ΣΚΟΠΟΣ

Το 1st Extreme Sports Festival διοργανώνεται για πρώτη φορά και προσφέρει τη δυνατότητα σε ένα ευρύ φάσμα εμπόρων και επιχειρηματιών του χώρου των action sports να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες. Αποτελεί ένα πολύ ισχυρό και χρήσιμο εργαλείο προβολής των εκθετών και ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία στο ευρύτερο κοινό και τους φίλους των ακραίων αθλημάτων να γνωρίσουν, να ενημερωθούν και να πάρουν μέρος σε ορισμένα από αυτά!


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

SNOWBOARD
SKATE
BMX
WINDSURFING
KITEBOARD
SURF
DRIFT
MOTOCROSS
SKYDIVING
SKI
CLIMBING
RAFTING - KAYAK
DOWNHILL
HOBBIES
DIVING
JETSKI
GRAFFITI