123


qw

20 Μαΐου-«Θα φύγουμε μαζί»στο «Κοινωνικό Θεατροπωλείο»


 
Στο πλαίσιο του «Κοινωνικού Θεατροπωλείου», το Χοροθέατρο του ΚΘΒΕ θα παρουσιάσει εκτάκτως, την Κυριακή 20 Μαΐου, την παράσταση «Θα φύγουμε μαζί», σε σκηνοθεσία - χορογραφία «sinequanon», στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών (Πειραματική Σκηνή), στις 21.00.
Πρόκειται για ένα θέαμα με χορευτές και μουσικούς βασισμένο στο έργο του Λιβανέζου ποιητή Χαλίλ Γκιμπράν «Ο Κήπος του Προφήτη», που παρουσιάστηκε με επιτυχία στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στις αρχές Απριλίου. Στην παράσταση η δύναμη του ποιητή έρχεται από κάποια μεγάλη πηγή πνευματικής ζωής γι’ αυτό και είναι παγκόσμια και τόσο ισχυρή. Γιατί αποκαλύπτει την έκφραση των βαθύτερων παρορμήσεων της καρδιάς και του νου του ανθρώπου.

Τα κοστούμια υπογράφει ο Ρίτσαρντ Αντονι, τη μουσική ο Sancho003, τους φωτισμούς - βίντεο η Μαρία Αθανασοπούλου.
Βοηθοί ενδυματολόγου: Μαρία Καβαλιώτη, LauraLucas, Βοηθός χορογράφου: Κωνσταντίνος Κατσαμάκης.
Χορεύουν: Μπέττυ Δραμισιώτη, Κατερίνα Λιόντου, Κική Μπάκα, Χάρης Πεχλιβανίδης, Διογένης Σκαλτσάς, Δημήτρης Σωτηρίου, Αλέξης Τσιάμογλου, Μαρία Φουντούλη
Παίζουν επί σκηνής οι μουσικοί: Φώτης Σιώτας, Κώστας Παντέλης
Στην παράσταση ακούγεται μουσικό θέμα από το παραδοσιακό λιβανέζικο τραγούδι «Wa Habibi».
Οι θεατές της παράστασης καλούνται να καταβάλουν αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν σε κοινωνικά ιδρύματα. Πληροφορίες και κρατήσεις για τις παραστάσεις του «Κοινωνικού Θεατροπωλείου» μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά στα ταμεία του ΚΘΒΕ 2315/ 200.200. Οι θεατές μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριό τους από το ταμείο της Μονής Λαζαριστών, έως και μία ώρα πριν από την έναρξη της παράστασης.