123


qw

7 έως 12 Μαΐου 2012 Εβδομάδα προληπτικού ελέγχου αλλεργιών


 
Με την αλλαγή του τρόπου ζωής, την κλιματική αλλαγή και την μόλυνση του περιβάλλοντος, είναι πολλοί αυτοί από μας που ταλαιπωρούνται από τις αλλεργίες, ενώ με τον ερχομό της άνοιξης, οι αλλεργίες κάνουν ακόμη πιο έντονη την παρουσία τους (αλλεργική ρινίτιδα, άσθμα κ.λπ.).

Πόσοι όμως έχουμε βρει τι είναι αυτό που προκαλεί την αλλεργική αντίδραση, ώστε να το αποφεύγουμε, κάνοντας τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη;

Και φέτος, ο Όμιλος Βιοϊατρική οργανώνει την Εβδομάδα Προληπτικού Ελέγχου Αλλεργιών, παρέχοντας εξειδικευμένες εξετάσεις ανίχνευσης αλλεργικής αντίδρασης σε ειδικές, πολύ χαμηλές τιμές.


Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε όλους να ελέγξουν την ευαισθησία τους σε βασικά αλλεργιογόνα, δηλαδή τυπικά αθώες ουσίες του περιβάλλοντος (π.χ. γύρη από φυτά) που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 7 έως τις 12 Μαΐου 2012, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διενεργήσουν είτε ένα γενικό τεστ ανίχνευσης αλλεργικής αντίδρασης (Test panel - ειδική τιμή: 10€) σε 12 βασικά αλλεργιογόνα (ακάρεα σκόνης, επιθήλια σκύλου-γάτας, μούχλα, γύρη δέντρων, αγριόχορτο, πεντάνευρο, περδικούλι), είτε ένα αναλυτικό έλεγχο αλλεργικής αντίδρασης σε κάθε ένα από αυτά τα 12 αλλεργιογόνα (ειδική τιμή: 30€).

Οι έλεγχοι αυτοί μπορούν να γίνουν σε όλες τις Μονάδες του Ομίλου Βιοϊατρική (Βιοιατρική, Ευρωδιάγνωση, Βιοκλινικές) σε Αττική καιΘεσσαλονίκη.
Πληροφορίες για την πραγματοποίηση των εξετάσεων θα δίδονται σε24ωρη βάση στα τηλέφωνα 210 6966100 (Αθήνα) και 2310 459660 (Θεσσαλονίκη).

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της δράσης, κάθε πρόσθετη ειδική αιματολογική εξέταση RAST (ανίχνευση των αντισωμάτων που προκαλούν τις αλλεργικές αντιδράσεις), θα προσφέρεται στην ειδική τιμή των 10€, ώστε να δοθεί σε όλους η δυνατότητα μίας όσο το δυνατόν πληρέστερης αλλεργιολογικής εκτίμησης.
health.in.gr