123


qw

30 Μαΐου 2012 -«Ζωή χωρίς κάπνισμα»




Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, διοργανώνειεκδήλωση με θέμα «Ζωή Χωρίς Κάπνισμα», την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 ,18.00 – 22.00, στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης . Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος, την 31η Μαΐου.
Η Ε.Κ.Ε προσκαλεί το κοινό της πόλης, σε μια ανοιχτή εκδήλωση , με δωρεάν είσοδο και δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ενημερωθούν για τις συνέπειες του τσιγάρου, για το πώς επηρεάζει την καθημερινότητά μας και για το πόσο καλύτερη θα είναι η ζωή και η υγεία μας χωρίς αυτό.

Οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες επιφανών επιστημόνων, καρδιολόγων, ψυχολόγων, οι οποίοι θα δώσουν συμβουλές για έναν καλύτερο τρόπο ζωής χωρίς κάπνισμα και να ακούσουν τις εμπειρίες γνωστών καλλιτεχνών όσον αφορά στο τσιγάρο. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί βίντεο με τίτλο «Πώς να κόψεις το κάπνισμα» στο οποίο συμμετέχουν οι: Κάτια Γέρου, Κώστας Κρομμύδας, Αφροδίτη Λασκούδη, Σάκης Μπουλάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Άρης Σακελλαρίου, Χριστόφορος Στυλιανού και Δήμητρα Χατούπη.
Επιπλέον θα γνωρίσουν υγιεινά προϊόντα μεγάλων εταιρειών, και θα ενημερωθούν για τους τρόπους αντιμετώπισης και διακοπής του καπνίσματος από επαγγελματίες του είδους.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα η Χορωδία «Έκφραση».
Tο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μία εκδήλωση που θα προσφέρει σε όλους τη χαρά να πάρουν μια βαθιά ανάσα.
Στο πλαίσιο της προώθησης της εκδήλωσης και της ενημέρωσης ενάντια στο κάπνισμα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαΐου 2012 στο κέντρο της πόλης Δρόμος Υγείας, με διανομή εντύπων από Συλλόγους και εθελοντές.